Негода на Закарпатті зруйнувала чотири мости

Читать на русском
На Закарпатті в селі Приборжавське Іршавського району сильна злива з градом затопила десятки домогосподарств та зруйнувала чотири мостові переходи.
Довжанська об'єднана територіальна громада

На Закарпатті в селі Приборжавське Іршавського району сильна злива з градом затопила десятки домогосподарств та зруйнувала чотири мостові переходи.

Про це повідомили в Довжанській об'єднаній територіальній громаді.

«Унаслідок потужної зливи та граду в с. Приборжавське було підтоплено понад 40 дворогсподарств по вулицях Монастирська, Шевченка, Духновича, зруйновано 4 мостові переходи та 100 метрів берегової лінії потічка Мочарний. Крім того, по вул. Монастирська пошкоджено дорожне покриття протяжністю близько 2 кілометрів, внаслідок чого ускладнено проїзд до Свято-Серафимівського жіночого монастиря», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку із ситуацією, що склалася, розпорядженням сільського голови Віктора Симканича створено комісію з обстеження наслідків стихії та завданих збитків.

Нагадаємо, в Україні до кінця тижня знову дощитиме, місцями очікуються шквали. Температура найближчими двома днями місцями підніметься до +36 градусів тепла, а в неділю спека спаде.

Раніше синоптики дали прогноз на червень.

Також прогнозували грози в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: