Синоптики прогнозують грози в Україні

Читать на русском
Погода на 11 червня - в західних областях і в Криму прогнозують дощі з грозами, в інших регіонах мінлива хмарність. Температура повітря в Україні буде в межах +25 +35 градусів тепла.

У четвер, 11 червня, у західних областях та в Криму прогнозують дощі з грозами, в інших регіонах - мінлива хмарність. Температура повітря в Україні буде в межах +25 +35 градусів тепла.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Дитячі табори цього літа відкривати не можна – ЛяшкоДитячі табори в Україні влітку 2020 року можуть не відкрити. Головний санітарний лікар вважає, що не можна наражати дітей на небезпеку інфекційних захворювань.

За даними синоптиків у західних областях сьогодні будуть дощі та грози. Температура повітря вдень складе +25 +30 градусів тепла. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +13 +17 градусів.

У північних областях очікується мінлива хмарність. Температура повітря вдень становитиме + 30 +33 градусів. Вночі очікується +17 + 20 градусів тепла.

У центральних та східних областях температура вдень буде від +31 до +35 градусів, а вночі від +16 до +21.

У південних областях сьогодні очікується мінлива хмарність, у Криму литимуть дощі з грозами. Температура повітря вдень буде в межах +31 +35 градусів тепла, а вночі +18 +21.

У Києві сьогодні спостерігатиметься мінлива хмарність. Температура повітря вдень становитиме +31 +34, а вночі +17 +21 градусів тепла.

Нагадаємо, на цьому тижні синоптики прогнозують спеку в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: