Данілов обговорив з послами G7 реформу «Укроборонпрому»

Читать на русском
Секретар РНБО Олексій Данілов провів зустріч з керівниками дипломатичних представництв держав-членів групи G7, в ході якої сторони обговорили реформування оборонно-промислового комплексу України.
rnbo.gov.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов провів зустріч з керівниками дипломатичних представництв держав-членів групи G7, під час якої сторони обговорили реформування оборонно-промислового комплексу України.

Про це передає пресслужба РНБО у четвер, 11 червня.

«Під час сьогоднішньої зустрічі із секретарем РНБО Даніловим посли країн G7 закликали Україну впроваджувати реформи в такій важливій галузі, як оборонна, які є прозорими та відповідають міжнародним стандартам. Встановлення міцного і незалежного корпоративного управління є життєво важливим для залучення інвестицій і модернізації для оборонного сектора України», - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою, Данілов поінформував представників держав-членів групи Великої сімки про хід імплементації реформи оборонно-промислового комплексу, зокрема про плани трансформації ДК «Укроборонпром».

Данілов підкреслив, що для України надзвичайно важлива відкритість перед стратегічними партнерами з інформування про реформи у сфері безпеки. За його словами, курс України в напрямку реалізації реформи оборонно-промислового комплексу з урахуванням кращого світового досвіду корпоративного управління є незмінним.

Раніше повідомлялося, що підприємства держконцерну «Укроборонпром» можуть зазнати збитків через падіння експортних продаж у зв'язку зі спалахами коронавірусу майже в усьому світі.

Також з'ясувалося, скільки справ відкрито щодо зловживань в «Укроборонпрому».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: