З'ясувалося, скільки справ відкрито щодо зловживань в «Укроборонпромі»

Читать на русском
За фактом зловживань, а також випадків корупції з боку колишніх співробітників Укроборонпрому відкрито кілька сотень проваджень.

Правоохоронці розслідують близько 600 кримінальних проваджень щодо зловживань і корупції в структурі держконцерну «Укроборонпром».

Про це йдеться в повідомленні пресслужби «Укроборонпрому» у понеділок, 2 березня.

«На даний момент в різних правоохоронних органах розслідується близько 600 кримінальних проваджень щодо зловживань колишніх співробітників «Укроборонпрому» і підприємств, що входять до його складу», - сказано в повідомленні.

Суд продовжив слідство стосовно ексгендиректора «Укроборонпрому»Антикорупційний суд задовольнив клопотання детектива і прокурора про продовження слідства у справі за підозрою колишнього керівника оборонного концерну.

При цьому в дежконцерні запевнили, що надають всебічну підтримку в роботі слідчих. Для цього «Укроборонпром» в минулому році уклав меморандум про співпрацю з усіма правоохоронними органами, в рамках якого сторони отримують будь-яку інформацію про діяльність ДК.

Нагадаємо, директора одного із заводів «Укроборонпрому» затримали на хабарі в 5 тисяч доларів.

НАБУ завершило розслідувати справу екс-гендиректора «Укроборонпрому».

Голова Міноборони Андрій Загороднюк попросить правоохоронців перевірити інформацію про закупівлю бронетехніки за завищеними цінами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: