Шмигаль відповів на чутки про свою відставку

Читать на русском
Глава Кабміну Денис Шмигаль ставиться до чуток про його відставку спокійно, оскільки відчуває підтримку і президента і більшості фракцій Ради.
пресслужба Кабміну

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що відчуває підтримку і президента, і більшості фракцій у Верховній раді.

Про це він повідомив на пресконференції в четвер, 11 червня, відповідаючи на питання - коли він готовий піти у відставку.

Кабмін Шмигаля поступається попередникам у законотворчій активності – дослідженняЗа 100 днів роботи уряду міністри Шмигаля подали до Ради 35 законопроектів, міністри Гончарука – 43, а міністри Гройсмана – 131 законодавчу ініціативу.

«Щодо умов, коли я піду у відставку - якщо не виправдаю надії українців, я вже це казав, здається, в перший день після призначення. Щодо інтриг, чуток, що хтось піде у відставку - на різних політичних рівнях ці чутки завжди є», - сказав Шмигаль.

Прем'єр додав, що ставиться до чуток про відставку спокійно, оскільки відчуває підтримку президента Володимира Зеленського.

«Спокійно ставлюся до чуток, як до чуток. Відчуваю підтримку і президента, і більшості фракцій на сьогодні. Ми розробили спільний ось цей документ (програма дій - ред.). Це спільний продукт уряду і комітетів ВР і, зокрема, фракції «Слуга народу», - повідомив Шмигаль.

Нагадаємо, раніше Рада відправила на доопрацювання програму діяльності Кабміну.

«Слово і діло» пропонує подивитися, як протягом 100 днів міністри Кабміну Шмигаля виконують обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: