У Володимирі-Волинському встановлять блокпости через спалах СOVID-19

Читать на русском
У місті Володимир-Волинський Волинської області на всіх в'їздах/виїздах встановлять контрольно-пропускні пункти через спалах коронавірусу.

У місті Володимир-Волинський Волинської області на всіх в'їздах/виїздах встановлять контрольно-пропускні пункти через спалах коронавірусу.

Про це повідомили у міській раді.

Станом на 10 червня у Володимирі-Волинському та районі зареєстровано 140 випадків захворюваності на СOVID-19, двоє осіб померли.

Найбільший осередок COVID-19 — на Володимир-Волинській птахофабриці, де працює багато містян та жителів інших районів. На підприємстві захворіли щонайменше 48 працівників.

Через «потужний спалах» COVID-19 із 12 червня на в'їздах-виїздах з Володимира-Волинського працюватимуть карантинні пости. Там цілодобово чергуватимуть поліцейські, медики, працівники ДСНС.

«Передусім йдеться про контроль пересування ймовірних хворих, які будуть самостійно або за допомогою інших людей в'їжджати до міста або виїжджати з нього», — заявили у міськраді.

На блокпостах будуть проводити дистанційне вимірювання температури водіїв та пасажирів. У разі виявлення осіб із симптомами ГРВІ викликатимуть мобільну медичну бригаду для забору матеріалу для подальшого лабораторного обстеження на наявність COVID-19.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 10 червня захворіла на коронавірус 28 381 особа, з них 12 769 одужали, летальних випадків — 833.

У світі 7 млн 237 тис. 093 осіб інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції- 411 144 особи. Одужали 3,3 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: