У Черкаській області спалах COVID-19 в інтернаті

Читать на русском
Спалах коронавірусу в інтернаті в Черкаській області. Діагноз COVID-19 підтвердили у 21 людини.

У Черкаській області в психоневрологічному інтернаті зафіксовано спалах коронавірусу – захворіла 21 людина.

Про це повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар у вівторок, 9 червня, в Facebook.

На Харківщині зафіксовано спалах коронавірусу в психоневрологічному інтернатіУ Харківській області зафіксували 10 підтверджених випадків коронавірусу в Піско-Радьківському психоневрологічному інтернаті.

«На сьогодні (в області - ред.) 490 зареєстрованих випадків коронавырусу. +21 новий випадок за добу: 2 - місто Черкаси, 1 - Черкаський район, 18 - Золотоніський район. Спалах виник у Золотоніському психоневрологічному інтернаті. Там виявили хвору на COVID-19 співробітницю, яка, ймовірно, і інфікувала підопічних», - розповів голова ОДА.

Боднар зазначив, що на даний момент обстежили вже 26 підопічних, у 21 особи виявили позитивний результат на коронавірус.

Він додав, що в інтернаті проводиться епідеміологічне розслідування. В установі провели дезінфекцію, визначили коло контактних осіб. Також на території інтернату посилили карантин, співробітники і підопічні цілодобово знаходитимуться в приміщенні.

Нагадаємо, в Україні три доби поспіль знижується число нових хворих на COVID-19. За минулу добу їх виявили 394. Всього з початку пандемії - 27 856 випадків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: