Зведення штабу ООС 7 червня: 13 обстрілів, є поранені

Читать на русском
На Донбасі 6 червня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі 6 червня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу чотири військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення, а один - бойове травмування.

Про це повідомляє штаб ООС.

Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів калібру 120 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«Українські воїни у відповідь вчасно використовували чергові вогневі засоби і припинили ворожі провокації», - повідомили в штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід на підступах до Опитного і Старогнатівки противник випустив в бік українських оборонних укріплень понад тридцять мін калібру 120 мм.

Карта ООС: ситуація на сході України на 5 червняСитуація на сході країни станом на 5 червня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Також бойовики вели вогонь поблизу Богданівки, Мар'їнки, Павлопіля і Авдіївки.

Увечері вони застосували міномети калібру 120 мм і станкові протитанкові гранатомети по українських опорних пунктах неподалік Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики вели вогонь по позиціях ООС поблизу Орехово, Луганського та Південного.

За даними розвідки, 6 червня українські захисники знищили одного окупанта.

Від початку поточної доби бойовики в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ обстріляли з великокаліберних кулеметів опорні пункти ЗСУ неподалік від Луганського.

За поточну добу втрат серед наших захисників немає.

Раніше бойовики на Донбасі поранили двох українських військових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: