У Києві перенесли відкриття ресторанів і басейнів – Кличко

Читать на русском
Кличко повідомив, що рішення щодо роботи ресторанів та кафе і басейнів влада міста ухвалить окремо наступного тижня, виходячи з ситуації із захворюваністю на коронавірус.

Влада Києва вирішила поки що не відкривати ресторани, кафе та басейни.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Telegram 5 червня.

«Уряд, як ви знаєте, дозволив більшості міст, де показники в межах визначених, перейти до наступного етапу послаблень. Зокрема, відкрити з 5 червня ресторани і кафе та басейни. У Києві на сьогодні один з трьох показників – щодо кількості хворих на сто тисяч населення - перевищує норму. І сьогодні становить 14,9. Тому, ми не можемо ризикувати здоров’ям людей і запроваджувати ще більші послаблення. Я розумію бізнес, розумію, що йому треба працювати. Але ми ж не хочемо знову повернутися до карантину?», - написав мер.

Шість років на посаді мера Києва: топ обіцянок КличкаНайбільше обіцянок мер столиці виконав у перший рік каденції. Далі справи пішли трохи гірше. Якими обіцянками запам’ятається Кличко киянам?

Також Кличко повідомив, що рішення щодо роботи ресторанів та кафе і басейнів влада міста ухвалить окремо наступного тижня, виходячи з ситуації із захворюваністю на коронавірус.

Нагадаємо, в Києві за минулу добу кількість киян, у яких лабораторно підтвердили коронавірус, збільшилася на 82 особи. Серед них 14 медиків.

Також відзначимо, Кличко пояснив, чи будуть працювати влітку дитячі секції та табори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: