«Право на владу»: наслідки пандемії коронавірусу та черговий кредит від МВФ для України

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про наслідки пандемії коронавірусу та черговий кредит від МВФ для України.
Слово і діло

Відтепер «Право на владу» виходитиме в ефірі «1+1» у новий час – щочетверга о 21:45. Темою сьогоднішньої програми стануть наслідки пандемії коронавірусу для України, а також зміни, які можуть чекати на українців після нової угоди з МВФ.

Під час прямого ефіру «Право на владу» ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з гостями обговорить, що робити постраждалим від пандемії українцям, адже когось хвороба торкнулася безпосередньо, а хтось втратив роботу чи частину прибутку через карантин.

У цьому аспекті іншою важливою темою стане очікуваний Україною черговий кредит від МВФ. Якими були для України умови отримання кредиту, та чи допоможе він країні подолати наслідки коронакризи – на ці хвилюючі багатьох українців питання представники влади, експерти та політики дадуть відповідь в ефірі ток-шоу.

У програмі візьмуть участь міністр фінансів України Сергій Марченко, народний депутат від фракції «Слуга народу», голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, голова партії та фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, голова партії «Голос», народна депутатка Кіра Рудик, співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко.

Також до ефіру запрошені народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, народний депутат від депутатської групи «За майбутнє» Ігор Палиця, радник президента України з економічних питань Олег Устенко, екс-міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства (2019-2020) Тимофій Милованов, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, активістка руху SaveФОП Юлія Глушко.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралось, чи витримає економіка продовження дії обмежень.

Також ми подивились, яка середня зарплата в Україні та інших країнах світу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: