ВР призначила нового міністра культури

Читать на русском
Верховна рада 4 червня призначила нового главу Міністерства культури України. Ним став нардеп від Слуги народу Олександр Ткаченко.

Верховна рада призначила нардепа від «Слуги народу» Олександра Ткаченка новим главою Міністерства культури України.

Відповідне рішення на засіданні ВР 4 червня підтримали 263 нардепи.

Також Рада проголосувала за дострокове припинення депутатських повноважень Ткаченка. Після цього новопризначений міністр культури і інформаційної політики України склав присягу члена Кабінету міністрів.

Як відомо, Олександр Ткаченко – колишній гендиректор «Групи 1+1 медіа». Він пішов з посади в серпні 2019 року - після того, як був обраний до Ради народним депутатом від «Слуги народу».

Як повідомлялося, раніше фракція «Слуга народу» підтримала призначення народного депутата Олександра Ткаченка главою Міністерства культури України.

У «Слузі народу» також розповіли, хто замінить Ткаченка в Верховній раді. Як заявив глава фракції Давид Арахамія, в СН може з'явитися новий народний депутат – юрист Денис Маслов.

Нагадаємо, подання про призначення Олександра Ткаченка на пост міністра культури вніс до Ради прем'єр-міністр України Денис Шмигаль 3 червня.

Сьогодні ВР також призначила на посаду віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгу Стефанішину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: