МОЗ прогнозує спад поширення коронавірусу

Читать на русском
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що завдяки літній погоді темпи поширення коронавірусу можуть сповільнитися.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що завдяки літній погоді темпи поширення коронавірусу можуть сповільнитися, а рішення про карантин буде ухвалюватися з урахуванням поточних умов.

Про це на брифінгу сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Відповідно до бачення наших фахівців, суха тепла погода має скорочувати циркуляцію вірусу, і у нас може бути зниження відповідно інфікування і зниження захворюваності COVID-19», - сказав Степанов.

Адаптивний карантин: чи витримає економіка продовження дії обмеженьАдаптивний карантин без жорстких обмежень щодо роботи бізнесу не матиме негативного впливу, вважає експерт.

Як уже повідомлялося, рішення щодо пом'якшення заходів буде ухвалюватися виключно з урахуванням поточного стану справ.

«У галузі карантину ми будемо визначатися виключно в тих умовах, в яких ми будемо жити, умовно кажучи, через місяць, якою буде захворюваність, що буде із показниками, які введені в країні. Ми живемо зараз в умовах адаптивного карантину, і як ви можете бачити, всі рішення, які схвалюються урядом країни, все збалансовані, аргументовані і зрозумілі», - підкреслив міністр.

Нагадаємо, 3 червня Кабмін опублікував рішення про нове послаблення карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: