«Мінер» мосту в Києві заарештований під заставу

Читать на русском
Мінера київського мосту Метро Віталія Ткаленко на два місяці відправили до СІЗО з правом внесення застави 315 тисяч гривень.
strana.ua

Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід 32-річному Віталію Ткаленко, який погрожував підірвати столичний міст Метро.

Відповідне рішення зачитала суддя під час засідання в середу, 3 червня, передає РБК-Україна.

Чоловік заарештований на два місяці з правом виходу під заставу в 315 тисяч гривень.

Адвокат Ткаленко під час засідання надала суду довідку про нестабільний психоемоційний стан підсудного, який може погіршитися в разі перебування під вартою. Прокурор ознайомився з висновками експертів.

Сам Ткаленко заявив, що пішов на злочин через складні життєві обставини.

«Я розумію, що завадив трохи людям. До цього постійно думав, хотів весь час життя покінчити самогубством, а потім думаю, що втрачати? Можна й вибухівку типу... », – сказав він.

Як з'ясувалося сьогодні на суді, чоловік ніде не працює, його мати лікується в психіатричній лікарні. Про свої проблеми з психічним здоров'ям він дізнався близько півроку тому. Ткаленко також заявив, щоб його «відпустили додому або лікували».

Нагадаємо, 1 червня в Києві чоловік погрожував підірвати міст Метро, ​​проте пізніше з'ясувалося, що в нього в пакеті муляж бомби. «Мінера» затримали й викликали для нього психіатрів.

2 червня поліцейські повідомили йому про підозру – жителю Київської області Віталію Ткаленко інкримінують неправдиве повідомлення про мінування, яке спричинило тяжкі наслідки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: