«Мінування» моста в Києві: для затриманого чоловіка викликали психіатрів

Читать на русском
Відкрито справу за статтею про неправдиве повідомлення про мінування. У спецоперації брали участь до 300 поліцейських і близько 100 нацгвардійців.

У чоловіка, який «замінував» Міст метро в Києві, не було бомби, він використовував муляж.

Про це повідомив у понеділок, 1 червня, голова столичної поліції Андрій Крищенко.

«У нього був якийсь балон, до якого йшли проводи, а в руці - пульт управління. Коли вже під'їхали наряди, поспілкувалися з ним, встановили його особу - це житель Києво-Святошинського району, місто Вишневого, 1988 року народження. У нього є два дрібних адміністративних правопорушення, нічого кримінального за ним не було», - сказав він.

За його словами, чоловік був не адекватний під час переговорів, перебував у збудженому стані та зв'язкових вимог не висував. Його вдалося відволікти і затримати.

«Це був муляж, там знаходилася земля (візуально). Його доставили до райуправління, викликали медиків, в тому числі бригаду психіатричної допомоги», - розповів Крищенко.

Відкрито справу за статтею про неправдиве повідомлення про мінування. У спецоперації брали участь до 300 поліцейських і близько 100 нацгвардійців.

Раніше повідомлялося, що 1 червня близько 14 години, на службу 102 надійшла інформація про замінування мосту Метро. Патрульні перекрили рух по мосту в обох напрямках, викликали на місце слідчо-оперативну групу, вибухотехніків та інші служби.

Пізніше стало відомо про те, чоловік, котрий замінував міст Метро в Києві, був затриманий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: