«Мінеру» київського мосту повідомили про підозру

Читать на русском
Мінування мосту Метро в Києві. Чоловікові, який погрожував муляжем підірвати міст, повідомили про підозру.

Поліцейські повідомили про підозру чоловікові, який погрожував підірвати міст Метро в Києві. Силовики також уточнили мотиви псевдомінування.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Києва у вівторок, 2 червня.

«Мінування» моста в Києві: для затриманого чоловіка викликали психіатрівВідкрито справу за статтею про неправдиве повідомлення про мінування. У спецоперації брали участь до 300 поліцейських і близько 100 нацгвардійців.

Силовики нагадали, що «мінером» виявився 32-річний житель Київської області. Його підозрюють в неправдивому повідомленні про мінування, яке спричинило тяжкі наслідки.

Затриманий чоловік пояснив свій вчинок так, що таким чином хотів привернути увагу до своїх проблем.

«Зброї або вибухівки у нього не виявили. В результаті події і в ході затримання підозрюваного ніхто не постраждав. Зараз в Дніпровський районний суд Києва готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», - йдеться в повідомленні.

Запобіжний захід порушнику можуть обрати завтра, 3 червня, уточнили в прокуратурі.

Нагадаємо, вдень ​​1 червня в Києві поліція перекрила рух мостом Метро через чоловіка з пакетом, який погрожував його підірвати. Він був затриманий протягом півтора години.

За словами поліцейських, чоловік був у неадекватному стані, йому викликали лікарів-психіатрів. Пізніше з'ясувалося, що у «мінера» була не бомба, а муляж.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: