У Криму ОМОН проводить обшуки у кримських татар

Читать на русском
Російські силовики прийшли з обшуками в будинок до 65-річної кримської татарки Шейде Асанової в селі Курське Білогірського району анексованого Криму.

Російські силовики прийшли з обшуками в будинок до 65-річної кримської татарки Шейде Асанової в селі Курське Білогірського району анексованого Криму.

Про це з посиланням на громадського захисника Сеїта-Османа Каралієва повідомляє Кримська солідарність у вівторок, 2 червня.

«Приїхали близько 8-ї години ранку. Шейде Асанова живе одна, візит силовиків був для неї несподіванкою. Встигла повідомити телефоном дочку і зятя. Миттєво зібралися односельці та родичі, тому що ми всі живемо вже багато років в такій атмосфері, коли ось так у будинок постукати силовики можуть до кожного», - сказав Каралієв.

Зазначається, що обшук тривав за постановою Київського райсуду від 3 березня 2020 року. Силовики повідомили Асановій про те, що шукають документи або предмети, пов'язані з кримінальною справою, в рамках якої проходить її син. За підсумками обшуку, документів або предметів, що мають значення для слідства - запиту, не знайдено. Її син - Рустем Асанов з 2016 року проживає в Україні.

Нагадаємо, що раніше в Криму татарина відвезли в невідомому напрямку після обшуків.

Також повідомлялося, що в Криму оголосили в розшук фігуранта обміну полоненими Бекірова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: