В аеропорту «Київ» заявили про відновлення польотів

Читать на русском
Міжнародний аеропорт Київ готується відновити авіаційне сполучення вже з 16 червня. Рейси з Жулян готові відновити авіакомпанії Belavia, LOT, WizzAir.

Міжнародний аеропорт «Київ» готується відновити авіаційне сполучення вже з 16 червня.

Про це повідомляє пресслужба аеропорту в понеділок, 1 червня.

Відновлення авіасполучення: які напрямки в Україні відкриють першимиАвіасполучення потрібно відновлювати за внутрішніми й міжнародними напрямками одночасно, вважає експерт.

Міжнародні рейси із Жулян готові відновити авіакомпанії Belavia, LOT, WizzAir, рейс в Запоріжжя готова виконувати авіакомпанія Мотор Січ.

Напрямки, за якими відновиться авіасполучення вже з 16 червня: Belavia - Мінськ, LOT - Варшава, WizzAir - Біллунд (Данія), Афіни (Греція), Берлін (Німеччина), Вільнюс (Литва), Нюрнберг (Німеччина), Ларнака (Кіпр), Відень (Австрія), Бремен (Німеччина), Рига (Латвія), Лісабон (Португалія), Ганновер (Німеччина), Гданськ (Польща).

Варто зазначити, що офіційного підтвердження від авіаліній поки не було. Згідно з постановою Кабміну, відновлення рейсів з Києва можливе лише за умови виконання епідемічних умов, і на сьогодні Київ їм не відповідає.

Раніше стало відомо, коли може відновиться авіасполучення між Україною та Австрією.

Нагадаємо, Міністерство інфраструктури працює над тим, щоб відновити авіасполучення усередині країни трохи раніше запланованих термінів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: