У Києві чоловік влаштував стрілянину біля супермаркету

Читать на русском

Повідомлення про подію надійшло на лінію служби безпеки Сіріус о 20.49. Тривожну кнопку натиснув охоронець супермаркету, він також викликав поліцію.

Увечері в неділю, 15 березня, у столиці на Куренівці чоловік у нетверезому стані влаштував стрілянину з пістолету на вході до супермаркету «Сільпо».

Про це повідомляє «Інформатор» у понеділок, 16 березня.

Повідомлення про подію надійшло на лінію служби безпеки Сіріус о 20:49. Тривожну кнопку натиснув охоронець супермаркету, він також викликав поліцію.

«Прибувши за вказаною адресою, співробітники приватної служби охорони затримали двох передбачуваних порушників у стані сильного алкогольного сп'яніння і передали їх співробітникам поліції. Ті, своєю чергою, відразу встановили, кому належить предмет із написом Retay, який схожий на стартовий пістолет, і наділи на чоловіка наручники», – йдеться в повідомленні.

Повідомлення про подію надійшло на лінію служби безпеки Сіріус о 20.49. Тривожну кнопку натиснув охоронець супермаркету, він також викликав поліцію.

Як виявилося, крики про допомогу охоронець супермаркету чув від третього учасника інциденту. Його нібито били двоє затриманих чоловіків і стріляли, попередньо, теж в його сторону. Але потерпілий втік у невідомому напрямку, коли його врятували від побиття. Чи зазнав він серйозних травм, невідомо.

Сам стрілець губився у своїх свідченнях. Спочатку він сказав, що в такий спосіб «влаштовував феєрверк». Потім стверджував, що так він захищався. А товариш порушника просив не втручатися в сімейні питання. Нібито конфлікт виник між родичами.

У результаті у затриманого вилучили предмет, який схожий на пістолет, дві гільзи та сім набоїв. Їх відправлять на експертизу.

Раніше у Львівській області сталася стрілянина, є поранені.

Також відзначимо, у Кропивницькому чоловік відкрив стрілянину по поліцейських.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: