У Польщі скасували масковий режим

Читать на русском
У рамках пом'якшення карантину Польща скасувала низку введених обмежень. Влада дозволила концерти просто неба, а також скасувала обов'язкове носіння масок.

У рамках пом'якшення карантину Польща скасувала низку введених обмежень. Влада дозволила концерти просто неба, а також скасувала обов'язкове носіння масок.

Про це повідомляє Le Figaro.

За словами прем'єр-міністра Матеуша Моравецького, з цих вихідних поляки більше не будуть змушені носити медичні маски у громадських місцях за умови дотримання дистанції між людьми у 2 метри.

«Буде загальне правило: в публічних місцях, якщо це можливо, ви маєте тримати дистанцію в два метри, і носити маску не обов'язково. Якщо дві людини йдуть поруч, тоді рекомендується носити маски», - сказав Моравецький.

Обмеження знімаються у рамках четвертого етапу виходу з карантину. Серед іншого, не контролюватиметься й число відвідувачів у магазинах, а служба в церкві дозволяється за умови відстані двох метрів між людьми.

Також уряд країни дозволив проведення масових зібрань, в тому числі концертів просто неба. Збиратися можна буде групами до 150 осіб.

Раніше до Польщі прибув перший чартер із українськими заробітчанами.

Також нагадаємо, прикордонники назвали умови пішого перетину кордону з Польщею.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: