Прикордонники назвали умови пішого перетину кордону з Польщею

Читать на русском
Біля виходу з пункту пропуску ДСНС встановила намет, де роблять тести. Працівники митниці забезпечені засобами захисту і санітайзерами.

Для громадян, які прямують в Україну через пішохідний перехід пункту пропуску «Шегині-Медика» на кордоні з Польщею, є певні обмеження.

Це пропозиція проходження обсервації, тестування, установка програми «Дія. Вдома» на їхні смартфони, попередження про необхідність проходження самоізоляції за вказаною ними адресою. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

Біля виходу з пункту пропуску ДСНС встановила намет, де роблять тести. Працівники митниці забезпечені засобами захисту і санітайзерами.

За даними прикордонників, єдиний на українсько-польському кордоні пункт пропуску, де кордон можна перетнути в пішому порядку, відновив роботу в ніч на 16 травня. Протягом ночі в Україну пройшли 325 громадян, з України - 83.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на засіданні 13 травня ухвалив рішення про відкриття пішохідного переходу пункту пропуску «Шегині». На сьогодні у Львівській області працюють ще 2 пункти пропуску: «Краковець-Корчова» та «Рава-Руська-Хребенне», який відкрили нещодавно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: