Рівненська область продовжила заборону на роботу транспорту

Читать на русском
Через високі показники захворюваності коронавірусом Рівненська область не відновлюватиме роботу транспорту до 24 червня.

Через високі показники захворюваності коронавірусом Рівненська область не відновлюватиме роботу транспорту до 24 червня.

На сьогодні регіон входить до топ-3 із найбільшою кількістю хворих. Про це заявив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін на онлайн-брифінгу.

За його словами, показники захворюваності в Рівненській області не дозволяють запустити міський, приміський та інші види транспорту.

«Статистика не дає можливість приймати рішення про відновлення транспортних перевезень в області.. Наше завдання - постійно аналізувати динаміку, на сьогодні вона не є позитивною... Як мінімум, до 24 червня відновлення перевезень не буде... Будемо чекати», - зазначив Подолін.

Запуск громадського транспорту регулюється постановою Кабінету міністрів про адаптивний карантин. Відновлення пасажирських перевезень дозволено на другому етапі виходу з карантину, для цього регіон має відповідати критеріям інцидентності, охоплення тестуванням на коронавірус і наявності вільних ліжко-місць в лікарнях.

Раніше в Рівненській області станом на вечір понеділка, 25 травня, підтверджено 35 нових випадків захворювання коронавірусів.

Також нагадаємо, в Рівненській області в будинку для літніх людей стався спалах коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: