Вбивство в Житомирі: дружина стрілка назвала причину конфлікту

Читать на русском
Дружина чоловіка, який сьогодні вночі розстріляв сімох людей у селищі Новоселиця Житомирської області, заявила, що конфлікт стався через суперечку щодо служби в армії.

Дружина чоловіка, який сьогодні вночі розстріляв сімох людей у селищі Новоселиця Житомирської області, заявила, що конфлікт стався через суперечку щодо служби в армії.

Про це вона сказала в коментарі Сегодня в п'ятницю, 22 травня.

«Затримали мого чоловіка. Усе це відбулося на березі ставка. Там, де випивається горілка, завжди конфлікт. Мій чоловік – людина запальна. Він уже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив до армії», – розповіла Ольга.

За її словами, частина загиблих були приятелями чоловіка, які неодноразово приїздили до нього порибалити.

Також повідомляється, що єдиний, хто вижив під час цієї стрілянини, зараз перебуває на допиті.

Водночас ЗМІ повідомили, що вбивство пов'язане з вимаганням за оренду ставка для лову риби. Про цю ж версії говорить брат затриманого.

У поліції є своя версія. Як заявила в інтерв'ю УНІАН прессекретарка ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко, причиною вбивства міг стати алкоголь. Вона повідомила, що всі постраждалі – люди (віком з 1970-го до 1990 року народження) між собою були давно знайомі, підтримували стосунки вже багато років.

«Приїхали вони до чоловіка, який їх розстріляв, ще задовго до трагедії, у ніч з 20 на 21 травня, і все було добре, тому ми не виключаємо, що саме алкоголь міг стати однією з причин розстрілу людей», – додала вона.

Нагадаємо, на березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського чоловік розстріляв 7 осіб. Підозрюваний у вбивстві 7 людей затримано поліцейськими та перебуває під вартою, він буде направлений на судово-психіатричну експертизу. Рушниця, з якого було здійснено масове вбивство, вилучено.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: