Вбивство на Житомирщині: встановили особи загиблих

Читать на русском
На Житомирщині поліція встановила особи загиблих та вилучила п'ять одиниць зброї, яка належала учасникам конфлікту.

На Житомирщині поліція встановила особи загиблих та вилучила п'ять одиниць зброї, яка належала учасникам конфлікту.

Як сказано в повідомленні поліції Житомирської області, це добровольці, учасники антитерористичної операції, жителі Києва віком від 29 до 50 років. Серед загиблих – троє військовослужбовців Національної гвардії України, які перебували на вихідних після повернення з ООС.

Вбивство в Житомирі: дружина стрілка назвала причину конфліктуДружина чоловіка, який сьогодні вночі розстріляв сімох людей у селищі Новоселиця Житомирської області, заявила, що конфлікт стався через суперечку щодо служби в армії.

Призначено судово-медичну експертизу тіл загиблих, опитано очевидців події, проводяться інші слідчі заходи. Триває подальше з'ясування обставин.

У поліції уточнили, що на відпочинок на ставок біля села Новоселиця приїхали вісім чоловіків, які були знайомі з орендарем і підтримували приятельські стосунки.

Конфлікт виник між трьома чоловіками після вживання алкоголю: один з них – орендар, двоє – відпочивальники.

«Під час конфлікту підозрюваний убив двох чоловіків, з якими випивав, потім пішов до іншого будиночка, де перебувало ще шість осіб. Там від його пострілів загинули п'ять осіб. Одному учаснику вдалося втекти до села, звідки він і повідомив про подію поліцейським», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Офіс генпрокурора взяв на контроль справа про масовий розстріл у Житомирській області.

Поліція відкрила справу за фактом смертельного поранення семи осіб (ч.2 ст. 115 КК України).

Дружина чоловіка, який сьогодні вночі розстріляв 7 людей у селищі Новоселиця Житомирської області, заявила, що конфлікт стався через суперечку щодо служби в армії.

Тоді як ЗМІ повідомили, що вбивство пов'язане з вимаганням за оренду ставка для лову риби. Про цю ж версії говорить брат затриманого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: