У Ватикані відкриваються музеї після карантину

Читать на русском
Музеї Ватикану відновлять роботу з 1 червня, відвідувачам мірятимуть температуру, а також зобов'яжуть носити маски та користуватися антисептиком.

Музеї Ватикану відновлять роботу з 1 червня, відвідувачам мірятимуть температуру, а також зобов'яжуть носити маски та користуватися антисептиком.

Про це повідомляє Reuters в неділю, 24 травня.

Зазначимо, що в місцевих музеях зберігаються деякі з найбільших шедеврів епохи Відродження, а також давньоримські і єгипетські артефакти.

При цьому для контролю кількості людей вводиться процедура попереднього онлайн-бронювання квитків.

Відвідувачам будуть перевіряти температуру. Також вони повинні будуть носити маски та користуватися дезинфікуючим засобом для рук. У свою чергу, персонал музеїв буде носити маски та рукавички, а також будуть постійно чергувати медпрацівники.

Такі ж умови будуть застосовуватися до відвідувачів папської дачі в Кастель-Гандольфо на південь від Рима.

Нагадаємо, в Італії запровадили нові ослаблення карантину, в країні відновили роботу бари, ресторани і перукарні, а також музеї, спортивні центри і більшість магазинів.

Також у громадських місцях обов'язково носити маски, а в місцях купівлі їжі та одягу - одноразові рукавички. На вході в ТЦ відвідувачам вимірюють температуру.

Італія відкриває кордони з 3 червня. В'їзд буде дозволений поки тільки з країн ЄС, Шенгенської зони, включаючи Швейцарію та Монако.

Міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер розкритикував рішення влади Італії, яка заявила про відкриття кордонів з 3 червня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: