Вбивство на Житомирщині взяв на контроль Офіс генпрокурора

Читать на русском
Вбивство на Житомирщині взяв на контроль Офіс генпрокурора. Чоловіка допитують. Відомо кілька ймовірних версій.
Фото - facebook.com/anton.gerashchenko

Стан досудового розслідування справи про масове вбивство в Житомирській області і процесуального керівництва у кримінальному провадженні взято на контроль Офісом генерального прокурора.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Вбивство в Житомирі: дружина стрілка назвала причину конфліктуДружина чоловіка, який сьогодні вночі розстріляв сімох людей у селищі Новоселиця Житомирської області, заявила, що конфлікт стався через суперечку щодо служби в армії.

Орендаря водойми затримано у порядку ст. 208 КПК, мисливську рушницю вилучено. На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи та експертно-криміналістична лабораторія Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Нагадаємо, поліція відкрила справу за фактом смертельного поранення семи осіб (ч.2 ст. 115 КК України). Постраждалі – люди (віком з 1970-го до 1990 року народження) між собою були давно знайомі, підтримували стосунки вже багато років.

Дружина чоловіка, який сьогодні вночі розстріляв 7 людей у селищі Новоселиця Житомирської області, заявила, що конфлікт стався через суперечку щодо служби в армії.

Тоді як ЗМІ повідомили, що вбивство пов'язане з вимаганням за оренду ставка для лову риби. Про цю ж версії говорить брат затриманого.

Також у поліції повідомили, що причиною вбивства міг стати алкоголь.

ЗМІ пишуть, що застрелили добровольців АТО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: