Зведення ООС: бойовики 10 раз порушили режим припинення вогню, є поранені

Читать на русском
Бойовики десять разів порушили режим припинення вогню. Поранений один український військовий.

На Донбасі у п'ятницю, 22 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації десять разів порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілу був поранений один український військовий.

Як повідомляє пресцентр ООС у Facebook, бойовики для обстрілу застосували заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, БПЛА, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

«Просто перестати стріляти»: динаміка обстрілів на Донбасі за рік президентства ЗеленськогоВолодимир Зеленський говорив, що на Донбасі потрібно просто припинити стріляти. За майже рік його президентства було зафіксовано 4,6 тисячі обстрілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» обстріли були здійснені поблизу Богданівки, поруч з населеним пунктом Верхньоторецьке, неподалік Старогнатівки. Також обстріли були зафіксовані у Чермалика, Водяного і Пісків.

«Внаслідок обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, бойовики скинули з безпілотника гранату на позиції ЗСУ біля Старогнатовки в Донецькій області, внаслідок чого був поранений український військовий.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі збройні формування Російської Федерації сім раз обстріляли позиції Об'єднаних сил. В результаті обстрілу загинув український військовослужбовець, ще семеро отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: