Розвідка Іраку повідомила про захоплення можливого наступника аль-Багдаді

Читать на русском
Іракська розвідка заявила про затримання можливого наступника ватажка терористичного угрупування ІД (Ісламська держава) Абу Бакра аль-Багдаді.

Іракська розвідка заявила про затримання можливого наступника ватажка терористичного угрупування ІД («Ісламська держава») Абу Бакра аль-Багдаді.

Про це в середу, 20 травня, повідомив телеканал Alsumaria.   «Сьогодні був арештований терорист на ім'я Абдель Насер Кардаш, який був кандидатом на зміну злочинцеві аль-Багдаді, - наводиться заява іракської розвідки. - Арешт був проведений на підставі достовірної розвідувальної інформації».

Нагадаємо, 27 жовтня президент США Дональд Трамп оголосив про те, що лідер ІД Абу-Бакр аль-Багдаді був убитий в Сирії в результаті операції американського спецназу. Пізніше представники американських військових підтвердили, що аналіз ДНК доводить знищення саме аль-Багдаді.

У грудні повідомлялося, що ватажок екстремістського угрупування «Хурас ад-Дін» був ліквідований на півночі Сирії. Зазначалося, що ця організація пов'язана з «Аль-Каідою».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: