«Право на владу»: до чого призведе скандал довкола «плівок Деркача»

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1 плюс 1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про наслідки оприлюднення плівок Деркача.
Слово і Діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 22.30 на каналі «1+1» буде так званий американський слід. Україну й США знову пов’язав політичний скандал через так звані «плівки Деркача», в яких нардеп оприлюднив фрагменти розмов п'ятого президента України Петра Порошенка та віцепрезидента США Джо Байдена.

Які політичні інтриги плелися в Києві та Вашингтоні? Чим ризикує Україна? Чи можемо ми втратити підтримку одного зі своїх головних союзників, опинившись в епіцентрі політичної боротьби між демократами та республіканцями у США?

Про скандальні записи та їх наслідки – цього четверга у ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук.

У дискусії планують взяти участь народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, народний депутат групи «За майбутнє» Ігор Палиця.

Також до розмови приєднаються президент Грузії (2004-2013), голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі, надзвичайний і повноважний посол України, перший заступник міністра закордонних справ України (1998-2001), (2003-2004) Олександр Чалий, надзвичайний і повноважний посол США в Україні (2003-2006), директор Євразійського центру «Атлантичної ради» Джон Гербст, політичний консультант, співробітник Посольства України в США (2015-2016) Андрій Теліженко.

Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Про «плівки Деркача» згадував президент Володимир Зеленський під час своєї пресконференції, присв’яченій річниці каденції. Який ефект має оприлюднення компромату на політиків, для «Слово і діло» аналізував Олександр Радчук.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: