Синоптики прогнозують потепління в Україні

Читать на русском
Погода в Україні у понеділок, 18 травня, буде краще, але все ще очікуються грозові дощі, на півночі та сході країни. Температура повітря місцями досягне +24 градусів тепла.

Погода в Україні у понеділок, 18 травня, буде краще, але все ще очікуються грозові дощі, на півночі та сході країни.

Як повідомляє Укргідрометцентр, температура повітря місцями досягне +24 градусів тепла.

Синоптики зробили прогноз на травеньПогода в травні 2020 в Україні. Згідно з прогнозом синоптиків, останній місяць весни буде теплішим, ніж в попередні роки.

За даними синоптиків, по всій території України, окрім Житомирської, Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської та Луганської областей сьогодні очікується погода без опадів. При цьому на півдні температура повітря місцями досягне +23 градусів.

У західних областях очікується сонячна погода і від +16 до +22 тепла вдень. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +4 градусів.

У північних та центральних областях буде прохолодніше - від +14 до +19 градусів тепла, вночі температура може буде коливатися в межах +6+9 градусів.

На південному сході України температурний діапазон буде ширшим - від +16 до +23 тепла, вночі буде в межах +10 градусів.

Сьогодні в Києві, як і в сусідніх областях, очікується дощ з грозою. Температура повітря очікується від +16 до +18 градусів, вдень +7+9 уночі. У решті області буде схожа погодна ситуація.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в травні Карпатах випало до 15 см снігу.

Також синоптики зробили прогноз на травень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: