У МВС спрогнозували строки відкриття кордонів України

Читать на русском
Передбачається, що рішення української влади буде синхронізуватися з європейськими країнами.

Закриті через карантин в Україні кордони можуть бути відкриті після 15 червня.

Передбачається, що рішення української влади буде синхронізуватися з європейськими країнами. Про це заявив в інтерв'ю Сегодня заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Пандемія коронавірусу: скільки триває карантин у різних країнах світуНайдовше карантинні обмеження через коронавірус діють у Китаї, хоч і не на загальнонаціональному рівні.

«У нас кордон на виїзд до Європи відкритий. Тільки вас не пустять. Ви можете прийти, наші прикордонники скажуть «йдіть», але ви поцілуєте шлагбаум у Польщі або десь ще», - зазначив Геращенко.

Він також зазначив, що на сьогодні Євросоюз схвалив рішення до 15 червня не послаблювати карантинні заходи для іноземців.

«Те ж саме стосується улюбленої українцями Туреччини», - додав заступник міністра.

Нагадаємо, українські громадяни більше не зможуть їздити до сусідньої Білорусі за внутрішніми паспортами. Виїзд буде можливий тільки після пред'явлення закордонного паспорта.

Також відзначимо, чинним законодавством не встановлено ніяких додаткових обмежень на виїзд українців за кордон, але повітряне сполучення в Україні офіційно закрите.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: