У Києві відкривається один із монастирів, в якому запроваджували карантин

Читать на русском
Карантин у Києві. Із 16 травня відкривається Голосіївський чоловічий монастир, який у квітні закривали через спалах коронавірусу.

Свято-Покровський Голосіївський чоловічий монастир відкриється для відвідувань із 16 травня. Монастир закривали на карантин у зв'язку зі спалахом COVID-19.

Про це повідомляє Центр інформації УПЦ у Facebook.

ПЦУ просить Кабмін послабити карантин для парафіянЗокрема, мова про запровадження адаптивного карантину, яке раніше пропонувала Всеукраїнська рада церков.

У повідомленні також сказано, що відвідувачі монастиря повинні дотримуватися протиепідемічних заходів.

«З благословення єпископа Ісаакія, Свято-Покровська Голосіївська пустинь із 16 травня для молитви і відвідування відкрита. Просимо всіх дотримуватися рекомендацій лікарів, а також правил і норми монастиря», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Київський Голосіївський чоловічий монастир закрили на карантин 22 квітня. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що в монастирі зафіксували спалах COVID-19 - вірус виявили у 12 ченців.

За день до цього на карантин закрили Почаївську Свято-Успенську лавру (Тернопільська область). Також в квітні на карантин закрилася Києво-Печерська Лавра.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в Києві виявлено спалах коронавірусу в жіночому Дарницькому будинку-інтернаті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: