Зеленський продовжив заборону російських соцмереж

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким продовжив дію застосування санкцій до російських соціальних мереж.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким продовжив дію застосування санкцій до російських соціальних мереж.

Про це передає пресслужба Офісу президента.

Втрачений контакт: що змінили три роки без російських соцмережВтративши власні віртуальні майданчики в Україні, РФ швидко переорієнтувалася на чужі, створивши там армії тролів для просування власних геополітичних ідей.

Відповідно до указу № 184, в Україні продовжено заборону на російські соціальні мережі «Вконтакте» і «Одноклассники».

Зокрема, указом вводиться в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2020 року «Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Контроль за виконанням рішення РНБО покладено на секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Зазначається, що указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, парламент схвалив проєкт постанови №3319 «Про схвалення пропозицій про продовження терміну застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», яким пропонується продовження заборони на російські соцмережі.

Раніше в РНБО розглянули продовження заборони на російські соцмережі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: