Рада підтримала продовження заборони на російські соцмережі

Читать на русском
Постановою передбачено рекомендувати Раді національної безпеки та оборони ухвалити рішення про продовження терміну застосування відповідних санкцій.

Парламент схвалив проєкт постанови №3319 «Про схвалення пропозицій про продовження терміну застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», яким пропонується продовження заборони на російські соцмережі.

Відповідне рішення нардепи схвалили на позачерговому засіданні 13 травня. За документ проголосували 248 парламентаріїв.

Так, рішенням Ради національної безпеки та оборони від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» (з наступними змінами), яке набуло чинності указом президента України від 15 травня 2017 року №133/2017, інтернет-провайдерам було заборонено надавати послуги з доступу користувачів інтернету на території України до ресурсів сервісів Mail.ru (www.mail.ru) і ресурсів Вконтакте (www.vk.com) і Однокласники (www.ok.ru).

Постановою передбачено рекомендувати Раді національної безпеки та оборони ухвалити рішення про продовження терміну застосування відповідних санкцій.

Раніше в РНБО розглянули продовження заборони на російські соцмережі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: