Синоптики оголосили штормове попередження в Києві та області

Читать на русском
Погода 12 травня. У Києві та Київській області значно погіршиться погода, синоптики оголосили штормове попередження.

У вівторок, 12 травня, у Києві та Київській області значно погіршиться погода, синоптики оголосили штормове попередження.

Вночі місцями прогнозують невеликий, вдень помірний дощ, гроза, в окремих районах град. Температура вночі 12-15 градусів, вдень близько 20 градусів, у другій половині дня різке зниження температури, інформує Укргідрометцентр.

В Україні відсьогодні послаблюють карантин: що дозволеноВ Україні з понеділка, 11 травня, починається ослаблення карантинних обмежень, запроваджених в рамках боротьби з коронавірусною інфекцією.

«Штормове попередження по Києву та області. 12 травня пориви вітру та шквали 15-20 м/с, вдень грози, в окремих районах град (І рівень небезпечності, жовтий)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, по всій території країни, крім Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської областей та анексованого Криму, будуть лити грозові дощі в денний і нічний час доби.

Також, згідно з прогнозами синоптиків, у середу, 13 травня, в Україні можливі заморозки.

У Києві 13 травня вночі прогнозують заморозки на грунті до -2 градусів, а в Київській області очікуються заморозки на грунті до -5 градусів.

Як ми писали, перед травневими вихідними в Карпатах випало до 15 см снігу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: