Бойовики з гранатометів обстріляли Кримське, є поранені

Читать на русском
На Донбасі бойовики обстріляли позиції операції Об'єднаних сил поблизу Кримського, поранення отримав один український військовий.

На Донбасі бойовики обстріляли позиції операції Об'єднаних сил поблизу Кримського, поранення отримав один український військовий. Про це йдеться в повідомленні ООС в Facebook.

Повідомляється, що бойовики застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Динаміка обстрілів: 354 порушення режиму припинення вогню в квітніУ квітні в зоні ООС загинуло чотири українських військовослужбовців і ще 46 – зазнали поранень. Загострення на донецькому напрямку тривало понад 10 днів.

«Під час ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав осколкове поранення. Воїна було оперативно доставлено до лікарняного закладу та надано належну медичну допомогу. Стан його здоров'я задовільний», - повідомили в ООС.

У відповідь підрозділу ООС застосували вогневі засоби. Втрати противника уточнюються.

«Такі злочинні дії окупантів раз підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню і не бажає дотримуватися існуючих мирних домовленостей», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. За вчора ніхто з українських військових не постраждав.

Також стало відомо, коли можуть відкрити КПП на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: