Зведення ООС: бойовики відкривали вогонь один раз

Читать на русском
З початку доби, 11 травня, бойовики на Донбасі один раз порушили режим припинення вогню. Втрат серед бійців ООС немає.

Сьогодні, 11 травня, російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил в Facebook.

Війна на Донбасі: що змінить ідея Офісу президента про посилення «Мінська»Посилення Мінського формату не наблизить Україну до врегулювання конфлікту з РФ через те, що сама його ідея полягає в тому, щоб легітимізувати агресію.

За даними штабу, сьогодні під ворожий обстріл зі станкового протитанкового гранатомету і великокаліберних кулеметів потрапили українські позиції в районі населеного пункту Кримське. В результаті обстрілу жоден військовий зі складу Об'єднаних сил не постраждав.

«Українські захисники для припинення ворожої активності рішуче застосували вогневі засоби. Втрати противника уточнюються. Підрозділи продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню, і готові до реагування на можливі загрози з будь-яких напрямках», - відзначили в штабі ООС.

Режим припинення вогню на ділянках розведення окупанти не порушували (в районі населених пунктів Станиця Луганська, Золоте і Богданівка).

Нагадаємо, 10 травня в зоні проведення ООС на Донбасі в результаті ворожих обстрілів поранення отримали четверо українських військових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: