У Росії оприлюднили план виходу з карантину

Читать на русском
У Росії опублікували рекомендації для поетапного скасування карантину через коронавірус. У ньому є три етапи.

У Росії опублікували рекомендації для поетапного скасування карантину через коронавірус. План складається з трьох етапів.

Про це повідомила прес-служба Росспоживнагляду.

План виходу РФ з карантину включає такі етапи:

Перший:

  • Відновлюють роботу невеликі непродовольчі магазини; повертаються послуги, які «виключають одномоментний контакт великого числа людей». Можна гуляти і займатися спортом на відкритому повітрі.

Другий:

  • Відкриваються великі торгові точки і окремі освітні організації. Зберігається обмеження на кількість людей, які можуть перебувати в одному приміщенні одночасно.

Третій:

  • Відкриваються готелі і всі без винятку навчальні заклади. Повністю повертається до роботи сфера послуг і торгівля. На кожному з них люди з групи ризику не повинні без необхідності виходити з дому. Крім того, зберігається вимога носити маски при будь-якому виході на вулицю, в магазин, при поїздках в транспорті.

Для кожного регіону період, за який він скасує обмеження, буде індивідуальним, додали у відомстві.

Зазначимо, в Росії число хворих на COVID-19 за добу зросло на 10 817 осіб. За весь час пандемії в Росії зареєстрували 198 676 інфікованих.

Нагадаємо, Україна буде виходити з карантину в п'ять етапів. Однак в Кабміні допустили, що деякі етапи можуть об'єднати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: