В Італії розпочався другий етап виходу з карантину

Читать на русском
Італія поступово виходить з жорсткого карантину. З 4 травня розпочався другий етап зняття обмежень.

З понеділок, 4 травня, в Італії почала діяти друга фаза пом'якшення карантинних обмежень.

Про це повідомляє видання Ansa.

Прем'єр Італії оголосив про часткове зняття карантину з 4 травняПрем'єр-міністр Італії Джузеппе оголосив про зняття частини карантинних обмежень з 4 травня і переході країни на другу фазу боротьби з COVID-19.

Згідно з повідомленням, з сьогоднішнього дня в Італії відновлюється робота виробництв, будівельних компаній і деяких оптових торговців. Однак за умови дотримання протоколів безпеки на робочому місці. Разом з тим, буде дозволено пересуватися по своїх регіонах для відвідування родичів, але масові сімейні зібрання заборонені.

Зустрічі з рідними повинні відбуватися при дотриманні дистанції і використанні масок. Вимога заповнення сертифікатів з підтвердженням мети поїздки зберігається. В інші регіони поки їхати не можна, крім робочої необхідності.

Бари і ресторани знову відкриються для обслуговування на винос, але їжу потрібно вживати вдома або в офісі.

Жителям Італії знову можна збиратися на похорон, але зможуть бути присутніми максимум 15 осіб. Рекомендується проводити похорон на відкритому повітрі.

Нагадаємо, в Італії за добу зафіксували 174 летальних випадки через коронавірус. Це найнижчий показник, починаючи з 10 березня (коли в Італії ввели обмеження на пересування).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: