Окупанти Криму продовжили арешт активіста Приходька

Читать на русском
Кримський гарнізонний військовий суд залишив чинним рішення про продовження арешту кримському активісту Олегу Приходьку до 15 вересня.

«Кримський гарнізонний військовий суд» залишив чинним рішення про продовження арешту кримському активісту Олегу Приходьку до 15 вересня.

Про це повідомив адвокат Сергій Легостов, передає «Кримська солідарність».

«Суд» відхилив апеляційну скаргу сторони захисту Приходька. Сам підсудний брав участь в судовому засіданні по відеоконференції із СІЗО Ростова-на-Дону.

«За підсумками розгляду, скарги були залишені без задоволення, постанова суду без змін», - повідомив адвокат.

Також він підкреслив, що Приходько утримується в СІЗО в загальній камері на 8 осіб. При цьому ніхто із арештантів не має засобів індивідуального захисту у вигляді масок і рукавичок в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Нагадаємо, в кінці березня «суд» в окупованому Криму продовжив арешт до 15 вересня активісту Олегу Приходьку. Після судового процесу активіста етапували до Ростову-на-Дону.

Відзначимо, Олег Приходько був затриманий 10 жовтня 2019 року в Криму за підозрою в підготовці теракту на анексованому півострові. У його гаражі правоохоронці знайшли вибухівку. У «суді» він заявив, що йому її підкинули співробітники Федеральної служби безпеки (ФСБ).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: