Позачергове засідання Верховної Ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Верховна рада на позачерговому пленарному засіданні планує визначитися із страхуванням медиків, що працюють із COVID-19.

У четвер, 7 травня, Верховна рада України на позачерговому пленарному засіданні планує визначитися із страхуванням медиків, що працюють із COVID-19.

Засідання відкрив спікер Ради Дмитро Разумков. У залі - 317 нардепів.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

Позачергове пленарне засіданняRadaTVchannel

Нардепи планують розглянути проєкт закону №3380 про внесення змін до деяких законів України з метою підвищення здатності системи охорони здоров'я України протидіяти поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

Крім того, на засіданні планується розглянути законопроект №3376 (альтернативний №3376-1) щодо визначення розмірів обов'язкового державного страхування працівників державних і комунальних закладів охорони здоров'я, зайнятих у сфері захисту населення від інфекційних хвороб.

Раніше очільник ВР Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання парламенту.

Нагадаємо, депутат від фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко заявив, що відбудеться позачергове засідання Верховної ради. За його словами, вперше позачергове засідання відбудеться на вимогу опозиції - зі 157 підписів тільки чотири підписи від фракції «Слуга народу».

Також «Слово і діло» проаналізувало, скільки на вищі органи влади у 2014-2020 роках передбачали коштів у бюджеті, і в скільки це обійшлося працюючому українцеві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: