Ситуація на Донбасі: 4 обстріли, втрат немає

Читать на русском
З початку поточної доби, 4 травня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню.

З початку поточної доби, 4 травня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Під час обстрілу бойовики застосовували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 травняСитуація на сході країни станом на 4 травня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Українські захисники для припинення ворожої активності результативно застосовували чергові вогневі засоби. Окупаційні війська, зазнавши на собі рішучість дій наших воїнів, відмовилися від подальшої активності», - йдеться в повідомленні.

Обстріли бойовиків були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме неподалік Верхньоторецька, по околицях Новотроїцького та Авдіївки.

Також бойовики порушили режим тиші, обстрілявши позиції ОС біля Кримського, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ.

«Втрат серед наших захисників в результаті ворожих обстрілів не було», - йдеться в повідомленні.

Раніше на окупованому Донбасі понад 400 заражених коронавірусом.

Також нагадаємо, в МЗС анонсували візит генсека ОБСЄ на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: