ДТП за участю вантажівки у Львівській області: є постраждалі

Читать на русском
1 травня у Львівській області на автодорозі Київ - Чоп сталася аварія за участю легкового автомобіля і вантажівки, є постраждалі.

1 травня у Львівській області на автодорозі Київ - Чоп сталася аварія за участю легкового автомобіля і вантажівки, є постраждалі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

«Як попередньо встановили правоохоронці, автомобіль ВАЗ-2105, яким керував 47-річний житель Вінницької області, зіткнувся з припаркованою на узбіччі дороги вантажівкою ДАФ під керуванням 54-річного жителя міста Черкаси», - йдеться в повідомленні.

Топ-15 найбільш аварійних трас в УкраїніНайбільше аварій сталося на трасі М-06 Київ-Чоп. Небезпечні також дороги Київ-Одеса і Київ-Харків.

Відзначається, що постраждали чотири пасажири (у віці 10, 19, 26 і 38 років) та водій легковика. Їх всіх доставили до лікарні.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавлення волі до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Слідство триває.

Раніше через сильний вітер під Києвом сталася масштабна ДТП, є жертви.

Також нагадаємо, автобус з евакуйованими українцями потрапив у ДТП в Угорщині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: