Через сильний вітер під Києвом сталася масштабна ДТП, є жертви

Читать на русском
Повідомляється, що ДТП сталася через недостатню видимість на дорозі внаслідок пилу, який піднявся вгору через сильний вітер.

Через сильний вітер на під'їзді до Києва сталася масштабна ДТП, є загиблі та травмовані.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Facebook.

Інцидент стався на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин у 55 кілометрах від Києва.

Найбільш резонансні ДТП за участю правоохоронців за останній рікСлово і Діло згадало найбільш резонансні дорожньо-транспортні події за участю правоохоронців за останній рік.

«Через негоду на автодорозі М-07 Київ-Ковель-Ягодин( 55-й кілометр під'їзду до Києва) відбулося серйозна ДТП за участю шести автомобілів (чотири вантажних і два легкових), є загиблі і травмовані. Зараз рух на цій ділянці перекрито в обох напрямках», – повідомили в поліції.

Повідомляється, що ДТП сталася через недостатню видимість на дорозі внаслідок пилу, який піднявся вгору через сильний вітер.

«Попереджаємо про сильні пориви вітру в столиці та її околицях. Прохання до учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Якщо є можливість, відкладіть заплановану поїздку. Якщо ви вже в дорозі, зупиніться і перечекайте негоду. Пішоходи, без крайньої потреби не виходьте на вулицю», – відзначили в патрульній поліції.

Раніше в Харкові «швидка» потрапила в ДТП, троє загиблих.

Також нагадаємо, у Львівській області в ДТП загинули двоє поліцейських.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: