У Львівській області сталася ДТП із мікроавтобусом, є загиблі

Читать на русском
За даними правоохоронців, сьогодні близько 13:40 в селі Бендюга на перехресті сталося зіткнення мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito і легкового автомобіля Renault Kangoo.

У Львівській області 1 квітня в результаті ДТП на перехресті загинули 3 людини.

Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.

За даними правоохоронців, сьогодні близько 13:40 в селі Бендюга на перехресті сталося зіткнення мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito і легкового автомобіля Renault Kangoo. Попередньо, водій мікроавтобуса не надав перевагу в русі Renault, що і спричинило зіткнення.   У результаті аварії загинули три пасажирки Renault у віці 18, 40 і 60 років. Крім них, тілесні ушкодження отримали 21-річний водій Renault і 42-річний пасажир. Водій Mercedes був затриманий в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Наразі досудове розслідування триває.

«За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», - додали в поліції.

Раніше в ДСНС підтвердили загибель українців у ДТП в Росії.

Також нагадаємо, в Угорщині в масштабній ДТП загинули двоє українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: