Ситуація на Донбасі: 6 обстрілів, є поранені

Читать на русском
З початку поточної доби, 24 квітня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню.

З початку поточної доби, 24 квітня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 квітняСитуація на сході країни станом на 24 квітня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, бойовики застосували заборонені мінськими домовленостями озброєння. Окупанти застосовували міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник тричі обстріляв українські позиції, а саме неподалік Павлопіля, у Лебединського та Старогнатівки.

Також три обстріли були зафіксовані біля Орєхово, поблизу Хутора Вільний і Новоалександровки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ.

«Внаслідок злочинних дій російських окупантів двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

Раніше бойовики знову не пустили патруль ОБСЄ на окуповану територію Донбасу.

Також нагадаємо, Зеленський запевнив, що до кінця каденції вдасться завершити війну на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: