Рятувальники локалізували лісову пожежу в Чорнобильській зоні

Читать на русском
Рятувальники у вівторок, 28 квітня, локалізували два останніх осередка пожежі в Чорнобильській зоні відчуження.

Рятувальники у вівторок, 28 квітня, локалізували два останніх осередка пожежі в Чорнобильській зоні відчуження.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«Станом на 14 годину 28 квітня в Зоні відчуження локалізовані останні два вогнища пожежі поблизу с. Крива Гора і с. Рудьки – Буряківка. Таким чином, лісова пожежа на території Зони відчуження локалізована», - йдеться в повідомленні.

Відзначаються, що тривають заходи з гасіння окремих вогнищ тління торфовищ в Дитятківському, Паришівському і Луб'янському лісництвах, ліквідацію яких у плановому режимі здійснюватимуть лісогосподарські підприємства Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Радіаційний фон у Києві, Київській області та в зоні відчуження знаходиться в межах природних фонових значень, запевнили в ДСНС.

Також повідомляється, що ситуація з лісовими пожежами в Олевському і Овруцькому районах Житомирської області контролюється. До гасіння залучено 221 особа та 43 одиниці техніки, з них від ДСНС 37 людей особового складу та 10 одиниць техніки.

Раніше повідомлялося, що рятувальники продовжують гасіння пожеж, які тривають на території Луб'янського, Паришивського, Дитяткивського і Денисовицького лісництв у Чорнобильській зоні.

Нагадаємо, у Житомирській області рятувальники локалізували осередок пожежі, який виник біля села Замисловичі кілька днів тому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: