Рятувальники розповіли про вогнища пожеж в Україні

Читать на русском
До гасіння залучено 638 ​​осіб та 91 одиниця техніки, з них від ДСНС 73 людини особового складу і 18 одиниць техніки.

Рятувальники за станом на ранок 26 квітня продовжують гасіння пожеж на території Луб'янського, Паришевского, Дитятковського і Денісовецкого лісництв в зоні відчуження і безумовного відселення станом на неділю.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«Основні зусилля спрямовані на локалізацію 2 осередків (с. Крива Гора і с. Рудьки - с. Буряківка) тління пеньків, залишків деревини та торфовищі в осередках пройдених вогнем», - йдеться в повідомленні.

Для облаштування протипожежних розривів залучено важку інженерну техніку ДСНС і додатково 5 колієукладачів Збройних сил України. Інженерною технікою створено 987 км мінералізованих смуг.

Також рятувальники продовжують гасити лісові пожежі в Житомирській області, де станом на 26 квітня триває тління окремих вогнищ трав'яного настилу, пеньків і деревини.

«Пожежі в лісових масивах Овруцького району локалізовані. Станом на 7:00 26 квітня ДСНС надає допомогу працівникам лісових господарств, з гасіння окремих осередків тління трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини в Виступовицькому і Словечанському лісництвах», - сказано в повідомленні ДСНС.

До гасіння залучено 638 ​​осіб та 91 одиниця техніки, з них від ДСНС 73 людини особового складу і 18 одиниць техніки. Також зазначається, 23 квітня в ДСНС надійшла інформація про спалах сухої трави та лісового масиву поблизу с. Замисловичі Олевського.

«23 квітня поблизу с. Замисловичі Олевського району на території Поясківського лісництва виникло загоряння сухої трави та лісового масиву (вогнем пройдено близько 200 га). Станом на 7 год. 26 квітня триває гасіння окремих осередків трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини», - сказано в повідомленні.

Раніше в Голосіївському районі столиці сталася пожежа на кладовищі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: