Пожежі в зоні ЧАЕС і Житомирській області: авіація скинула десятки тонн води

Читать на русском
У Чорнобильській зоні ведеться ліквідація двох осередків лісових пожеж. В Житомирській області триває гасіння окремих осередків тління. Літаки скинули на місця пожеж десятки тонн води.

Рятувальники продовжують ліквідацію лісових пожеж в Чорнобильській зоні і Житомирській області, де станом ранок 25 квітня триває тління окремих осередків, трави і деревини.   Про це повідомляє пресслужба ГСЧС України.

Уряд виділив 25 мільйонів для ліквідації наслідків пожеж на ЖитомирщиніКабінет міністрів виділив 25 млн гривень на ліквідацію наслідків пожеж у Житомирській області та підтримку постраждалих людей.

Так, в Чорнобильській зоні відчуження основні зусилля рятувальників спрямовані на локалізацію двох осередків пожежі (с. Крива Гора і с. Рудьки - с. Буряківка). Там продовжують тліти пеньки, залишки деревини і торфовища в осередках пройдених вогнем.

За минулу добу на місце пожежі авіація (три літаки АН-32П) скинула 176 тонн води. До гасіння залучено 1 тис. 69 осіб і 250 одиниць техніки.

У Житомирській області нову пожежу в лісових масивах Овруцького району локалізовано.

Рятувальники продовжують гасити тління трави і деревини в Виступовицькому і Словечанському лісництвах. До гасіння залучено 637 осіб та 91 одиниця техніки.

На місці нового спалаху в Олевському районі працюють 163 людини і 30 одиниць техніки, в тому числі 3 літаки та 1 вертоліт, які за добу скинули 24 тонни води.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Житомирській області спалахнула нова лісова пожежа.

У Чорнобильській зоні локалізували ще один осередок пожежі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: