Кличко звільнив Слончака, який травмував патрульного

Читать на русском
Міський голова Києва Віталій Кличко на брифінгу розповів, що звільнив свого заступника  Володимира Слончака, який завдав травми патрульному.

Міський голова Києва Віталій Кличко на брифінгу розповів, що звільнив свого заступника Володимира Слончака, який завдав травми патрульному.

«Я звільнив Володимира Слончака ... Думаю, ви бачила в новинах, що відбулося вчора пізно ввечері. Я не дозволю дискредитувати міську владу – в першу чергу тим, хто її представляє. Вибачаюся перед правоохоронцями та киянами за таку не гідну поведінку заступника голови КМДА. Я не раз говорив, що нікого покривати не буду! І Володимир Слончак повинен відповідати за свої вчинки за законом. Як і кожен громадянин України», - сказав мер.

Штрафи та в'язниця для нетверезих за кермом: що робити з порушникамиЗа керування автомобілем у нетверезому стані з 1 січня в Україні повинна запроваджуватися кримінальна відповідальність. Однак нові правила відтермінували.

Раніше поліція Києва розпочала кримінальне провадження стосовно заступника голови КМДА Володимира Слончака, який завдав травми патрульному.

За версією поліції, 26 квітня патрульні зупинили автомобіль, оскільки водійка не ввімкнула фари у темний час доби. Під час спілкування поліцейські запідозрили, що жінка керує транспортним засобом у стані сп’яніння, однак від проходження тесту на драгері вона відмовилася. Поліцейські склали на неї адміністративний протокол.

Як зазначили у поліції, при оформленні адмінматеріалів із машини вийшов нетверезий пасажир, який агресивно поводився та після неодноразових зауважень почав погрожувати патрульному і вдарив його. Як з’ясувалося пізніше, це був Володимир Слончак, заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка.

Правоохоронця доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Слоначака затримали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: