Кличко відреагував на затримання заступника голови КМДА за напад на поліцейського

Читать на русском
Кличко відреагував на затримання заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака.

Міський голова Києва Віталій Кличко відреагував на затримання заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака.

«Рішення щодо заступника голови КМДА Володимира Слончака я ухвалив, як тільки дізнався про інцидент, що стався за його участі в неділю пізно ввечері», - повідомив Кличко у Telegram.

Можливе хабарництво першого заступника голови КМДА: чи вдарить це по рейтингах КличкаДеякі ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника затримали на хабарі в 60 тисяч доларів. Чиновник все заперечує.

Нагадаємо, вночі у Києві на вулиці Льва Толстого затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака.

Як інформує «Київ Оперативный», правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes через те, що водій забула ввімкнути фари. Порушницею виявилась депутат Київради та заступник голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Людмила Костенко.

Таокж у авто був заступник голови КМДА Володимир Слончак, який побив інспектора патрульної поліції.

Заступника голови КМДА затримали, а правоохоронцю викликали швидку і шпиталізували із травмою.

Костенко відмовилася від проходження будь-яких тестів на стан сп’яніння. Автівка поїхала на штраф-майданчик. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка задокументувала цю подію.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник відсторонений від виконання своїх обов'язків на час слідства.

14 квітня в ЗМІ з'явилася інформація, що Поворозника нібито затримали на хабарі в 60 тисяч доларів. Повідомлялося, що чиновник через посередника вимагав 125 тис. доларів за узгодження містобудівних умов і в той день отримав частину обумовленої суми.

Сам Поворозник пізніше заявив, що інформація в ЗМІ про його затримання на хабарі - неправдива. За його словами, він не вимагав ні від кого неправомірну вигоду, а також не знайомий з людьми, які згадувалися в публікації. Чиновник додав, що підозру йому не оголошували.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: